Menu
Sluiten

Arne Weverling, VVD

Favoriet landschap: Poelzone Monster en Westlandse kust, Zuid-Holland 

Voor een mooie rondleiding door het landschap van Westland, ging onze collega Marieke van Duijn op pad met Arne Weverling. In de bebouwde Poelzone is een stukje unieke natuur gecreëerd, waar ruimte is voor een rijk waterleven, insecten en vogels. In onderstaand filmpje vertelt Arne over de vleermuizenbrug en het belang van groen voor de omgeving. Arne benadrukt dat juist in deze tijd groen zo belangrijk is, maar dat dan ook de veiligheid van onze groene BOA’s goed geregeld moet zijn. Ook maken we een rondje langs zijn oude basisschool.   

Bekijk snel het filmpje en laat ons weten wat je ervan vindt. Wat is voor jou belangrijk in jouw eigen favoriete landschap? Deel dit op Twitter onder de #kiesnatuur #verkiezingen #landschap en praat mee! 

Arne Weverling is bij de Tweede Kamerverkiezingen niet verkiesbaar, maar zal zich ongetwijfeld ook op andere manieren blijven inzetten voor ons landschap. 

Meer informatie

Wil je weten hoe LandschappenNL denkt over bijvoorbeeld droogte, stikstof, landschapselementen en vrijwilligers? Lees onze standpunten dan door.