Menu
Sluiten

Barry Madlener, PVV 

Favoriet landschap: Voornse Duinen, Zuid-Holland 

Barry is zelf opgegroeid in zijn favoriete landschap, bij Rockanje. Tijdens een uitgebreide wandeling op een zonnige decemberdag, laat hij onze collega Marieke van Duijn zien waar hij vroeger als jonge jongen al speelde. Zijn ogen beginnen te stralen als hij het gat aanwijst bij een bunker waar ze vroeger nog wel eens in klommen. Nu zet hij zich in voor het openhouden van het landschap voor de mensen. Vooral omdat het ook belangrijk is om goed de ruimte te hebben om gezond te recreëren, zo vlakbij een stad als Rotterdam.  

Het was een ochtend genieten van het afwisselende landschap, met overal verhalen over de ontstaansgeschiedenis, want Barry is een echte ambassadeur van dit gebied. En als bonus nog het uitzicht vanaf de uitkijktoren! 

Bekijk snel het filmpje en laat ons weten wat je ervan vindt. Wat is voor jou belangrijk in jouw eigen favoriete landschap? Deel dit op Twitter onder de #kiesnatuur #verkiezingen #landschap en praat mee! 
 

Barry Madlener is bij de Tweede Kamerverkiezingen weer verkiesbaar en zal zich ook dan weer blijven inzetten voor ons landschap.  

Meer informatie

Wil je weten wat de standpunten zijn van LandschappenNL over bijvoorbeeld droogte, stikstof, landschapselementen en vrijwilligers? Lees hier dan onze standpunten.