Menu
Sluiten

Carla Dik-Faber, ChristenUnie 

Favoriet landschap: Plantage Willem III, Elst, Utrecht 

Afgelopen zomer ging onze collega Marieke van Duijn op pad met Carla Dik-Faber in haar favoriete landschap. De plek waar Carla graag wandelt en tot rust komt, ligt tussen Veenendaal en de Neder-Rijn in. In dit filmpje vertelt Carla over de verschillende dieren die hier voorkomen, maar op deze warme augustus komen de dieren niet tevoorschijn en blijven op beschutte plekken. Landschappelijke waarden zoals die rust, stilte, maar ook donkerte is een van de dingen waar Carla zich hard voor maakt. Waar ze zich nog meer voor inzet, zie je in het filmpje, waar ook gezondheid en een tip voor een potje scrabble nog de revue passeren. 

Bekijk snel het filmpje en laat ons weten wat je ervan vindt. Wat is voor jou belangrijk in jouw eigen favoriete landschap? Deel dit op Twitter onder de #kiesnatuur #verkiezingen #landschap en praat mee! 

Carla Dik-Faber is bij de Tweede Kamerverkiezingen niet verkiesbaar, maar zal zich ongetwijfeld ook op andere manieren blijven inzetten voor ons landschap. 

Meer informatie

Wil je weten wat de standpunten zijn van LandschappenNL over bijvoorbeeld droogte, stikstof, landschapselementen en vrijwilligers? Lees hier dan onze standpunten.