Menu
Sluiten

Frank Futselaar, SP 

Favoriet landschap: Sallandse Heuvelrug, Overijssel 

Frank Futselaar is een natuurliefhebber pur sang en geniet van het fietsen langs de mooie heidevelden. In augustus vorig jaar ging onze collega Marieke van Duijn met hem op pad in de paarse bloeiende heidevelden. In onderstaand filmpje vertelt Frank hoe hij zich inzet voor natuur en landschap. Vooral voor de bijzondere natuur, die vaak ook kwetsbaar is te behouden en te beschermen. Andere onderwerpen die nog aan bod komen zijn stikstof, droogtebestrijding en de kansen voor Nationale Parken. Frank: “Meer investeren in natuur, want dat is meer investeren in mensen”. 

Bekijk snel het filmpje en laat ons weten wat je ervan vindt. Wat is voor jou belangrijk in jouw eigen favoriete landschap? Deel dit op Twitter onder de #kiesnatuur #verkiezingen #landschap en praat mee! 

Frank Futselaar is bij de Tweede Kamerverkiezingen weer verkiesbaar en zal zich ook dan weer blijven inzetten voor ons landschap. 

Meer informatie

Wil je weten wat de standpunten zijn van LandschappenNL over bijvoorbeeld droogte, stikstof, landschapselementen en vrijwilligers? Lees hier dan onze standpunten.