Menu
Sluiten

Maurits von Martels, CDA

Favoriet landschap: Vechtdal, Dalfsen, Overijssel 

Om op de fiets rondgeleid te worden in de streek van Maurits von Martels, reisde onze collega Marieke van Duijn in augustus 2020 naar het Overijsselse Vechtdallandschap. Boven op een voormalig afvalberg met uitzicht op het pontje van de Vecht, vertelde Maurits zijn enthousiaste verhaal. Over zwemmen in de Vecht, zijn inzet voor weidevogels en groene vrijwilligers. Ook kwam de plaatselijke voetbalclub nog even voorbij! Benieuwd wat er te zien is in het filmpje en wat Maurits doet voor het landschap vanuit de Tweede Kamer? Bekijk het filmpje hieronder. Je krijgt er in elk geval weer een heerlijk zomers gevoel van!  

Bekijk snel het filmpje en laat ons weten wat je ervan vindt. Wat is voor jou belangrijk in jouw eigen favoriete landschap? Deel dit op Twitter onder de #kiesnatuur #verkiezingen #landschap en praat mee! 

Maurits von Martels is bij de Tweede Kamerverkiezingen niet verkiesbaar, maar zal zich ongetwijfeld op andere manieren blijven inzetten voor ons landschap.

Meer informatie

Wil je weten hoe LandschappenNL denkt over bijvoorbeeld droogte, stikstof, landschapselementen en vrijwilligers? Lees onze standpunten dan door.