Menu
Sluiten

NLdoet afgelast in verband met coronavirus

12 maart 2020

In verband met Coronavirus is NLDoet afgelast. Oranjefonds adviseert om alle locaties te annuleren en op een andere dag te organiseren. Er zal geen nieuw landelijke moment volgen. 

Lees hieronder de informatie van NLdoet voor het verzetten/annuleren van NLdoet activiteiten of kijk op www.nldoet.nl.

Ik wil mijn klus annuleren  / verzetten in verband met het coronavirus, hoe doe ik dat en wat heeft dat voor gevolgen?

Verzetten activiteit

Wil je de klus verzetten naar een latere datum, dan kan dat. Ga naar je klusoverzicht in je Mijn Oranje Fonds en klik op beheren. Kies vervolgens de optie 'klus verwijderen'. (ook als u de klus verzet en niet annuleert, moet u deze optie kiezen). Kies als reden voor verwijderen: ‘In overleg met en na goedkeuring door het Oranje Fonds is de activiteit verplaatst naar een andere datum’. Mochten zich al vrijwilligers voor de klus hebben aangemeld, breng dan ook hen op de hoogte. Dan voorkom je dat zij voor niets komen op 13 of 14 maart. Vanaf de week van 16 maart kun je vervolgens in Mijn Oranje Fonds een nieuwe datum voor jullie activiteit in het systeem zetten. 

Annuleren activiteit

Indien je de klus wilt annuleren dan verzoeken wij je dit te doen via je Mijn Oranje Fonds account.‘ Ga naar je klusoverzicht in je Mijn Oranje Fonds en klik op beheren. Kies vervolgens de optie 'klus verwijderen'. Kies als reden voor verwijderen: ‘De activiteit is vervallen omdat we het organisatorisch niet voor elkaar krijgen’. Je ontvangt dan automatisch een mail ter bevestiging, met daarin ook verdere uitleg over het terugstorten van een eventueel ontvangen financiële bijdrage. Mochten zich al vrijwilligers voor de klus hebben aangemeld, breng dan ook hen op de hoogte. Dan voorkom je dat zij voor niets komen op 13 of 14 maart. 

NLdoet afgelast in verband met coronavirus