"Hier kan eventueel een mooie quote"

ANWB en LandschappenNL organiseren de Lenterondjes

08-05-2018 -

De ANWB en de 12 provinciale Landschappen hebben de handen ineen geslagen om de mooiste wandelingen in de Nederlandse natuur aan te bieden. Op zondag 27 mei kun je een van de 36 routes wandelen die speciaal voor deze dag zijn gemaakt. In iedere provincie zijn op één locatie drie mooie wandelingen uitgezet. Je kunt kiezen uit een Lenterondje van ongeveer 5 km, 10 km of 15 km. Leuk voor gezinnen én voor de meer fanatieke wandelaars.

De ANWB en de provinciale Landschappen verwachten dat, een beetje afhankelijk van het weer, landelijk zo’n 10.000 deelnemers de wandelschoenen zullen aantrekken om te struinen langs de parels van de Nederlandse natuur.

Op de wandellocatie kun je terecht voor een hapje en een drankje, je kunt er gratis parkeren en er zijn toiletten aanwezig.  Natuurlijk zijn er ook leuke dingen te doen voor de kinderen, zoals een speurtocht in Zuid-Holland en klimmen in een avonturenbos in Brabant. ANWB-leden en leden/donateurs van de Landschappen krijgen op vertoon van hun lidmaatschapskaart een leuke goodiebag.

Meedoen?
Deelnemen aan de Lenterondjes kost € 5,- per persoon. (Kinderen t/m 17 jaar gratis). Daarvan wordt € 1,- gedoneerd aan de provinciale Landschappen voor onderhoud van wandelvoorzieningen.

Je kunt tot en met 26 mei een ticket kopen via www.anwb.nl/lenterondjes. Daar vind je een overzicht van alle startplaatsen en routes.