Definitief programma Beheerdersdag 2017 online - Nieuws - LandschappenNL
"Hier kan eventueel een mooie quote"

Definitief programma Beheerdersdag 2017 online

08-09-2017 -

Het definitieve programma voor de Beheerdersdag van vrijdag 29 september staat online. De inhoud van het programma is afgestemd op actuele onderwerpen en thema's die interessant en leerzaam zijn voor de Nederlandse bos- en natuurbeheerders. Naast de boeiende workshops is er ook veel netwerktijd. De Beheerdersdag vindt dit jaar opnieuw plaats op Landgoed Mariënwaerdt in Beesd, een zeer inspirerende locatie.

Op de Beheerdersdag wordt u in vier workshoprondes bijgepraat over allerlei actualiteiten. De onderwerpen lopen uiteen van natuurbeheer tot bosbouw, van het werken met vrijwilligers tot de laatste inzichten uit onderzoek. De Beheerdersdag is echt wat voor u als u:

- zich afvraagt: hoe houd ik oude, ecologisch waardevolle lanen veilig?
- uw kennis over de Gedragscodes Bosbeheer en Natuurbeheer wilt bijspijkeren;
- meer wilt weten over de essentaksterfte;
- wilt weten welke factoren de prijs van rondhout bepalen;
- nieuwsgierig bent naar sinusbeheer.


Klik hier voor het volledige overzicht van de workshops!  


Foto: Jeroen van de Horst

Infomarkt

Ook dit jaar is er weer ruimte gemaakt voor een infomarkt. Ruim 30 bedrijven en organisaties presenteren zich hier. Op het Gezondheidsplein kunt u terecht voor verschillende demonstraties en spreekuren. Voor al uw vragen over SNL en het nieuwe systeem van certificering kunt u zich inschrijven voor het SNL-spreekuur; stuur daarvoor een mail. 

Koop snel uw tickets
Voor maar 50 euro per persoon bent u de hele dag van de partij. Medewerkers en leden van de aangesloten partners betalen zelfs maar 35 euro. Vol is vol, dus bestel snel hier uw tickets. 

Organisatie
De Beheerdersdag wordt georganiseerd door de Bosgroepen en de VBNE, samen met diverse partners: de Federatie Particulier Grondbezit, LandschappenNL, Natuurmonumenten, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Staatsbosbeheer, OBN, de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters, de Jagersvereniging, BIJ12, Colland en Boerennatuur.nl