"Hier kan eventueel een mooie quote"

Geert Gielen vertrekt bij Landschapsbeheer Flevoland

16-04-2018 -

Geert Gielen vertrekt als directeur van Landschapsbeheer Flevoland. Hij vervult per 1 juli a.s. de nieuwe functie regisseur Duurzaamheid in de gemeente Dronten.

Geert Gielen over zijn vertrek: “Landschapsbeheer Flevoland is een hele mooie organisatie met zeer betrokken medewerkers, die al vele jaren projecten op het gebied van landschapsbeheer in Flevoland uitvoert”. Geert heeft de organisatie bijna 10 jaar geleid en laat Landschapsbeheer Flevoland financieel gezond achter. Als lid van de landelijke kerngroep heeft hij bijgedragen aan de vorming van het nationale samenwerkingsverband LandschappenNL. Naast deze klus heeft hij aan de basis gestaan van de oprichting van het Streekfonds Flevoland. Zelfs Europees heeft hij zijn steentje bijgedragen als lid van het Bestuur van CIVILSCAPE. Ervaringen die Landschapsbeheer Flevoland zal gaan missen.

Geert gaat vorm en inhoud geven aan de nieuwe functie regisseur Duurzaamheid in de gemeente Dronten. “Geen plannen meer maken, maar daadwerkelijk uitvoering geven aan de uitdagingen die op ons af komen. De opgedane kennis en het netwerk van mijn vorige functies sluiten daarbij heel goed aan” aldus de nieuwe regisseur.

Met het vertrek van Geert Gielen raakt Landschapsbeheer Flevoland een enthousiaste en betrokken directeur kwijt. Het bestuur is op zoek naar een volwaardige opvolger. Binnenkort komt een profielschets en vacature-tekst op de website beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen zich in de tussentijd wel al melden bij de voorzitter van het bestuur, Jan Eric Geersing.