"Hier kan eventueel een mooie quote"
Deel deze pagina

Evenementen

Natuurwerkdag 
Elke eerste zaterdag van november organiseert LandschappenNL de Natuurwerkdag. Het grootste vrijwilligersevenement in het groen! Op meer dan 500 locaties verspreid door het hele land kan jong en oud aan de slag in het landschap. De activiteiten bestaan uit kleinschalige onderhoudswerkzaamheden zoals zagen, snoeien, hooien, schoonmaken van paden en poelen, knotten van wilgen en verwijderen van riet.

De Natuurwerkdag is dé dag om zelf aan de slag te gaan in uw eigen omgeving. Jong en oud krijgen de kans om een dag mee te werken in het landschap. Samen met ruim 14.000 anderen kunt u uw handen uit de mouwen steken om zo de natuur en het landschap op een geweldige manier te zien en te beleven. Voor zowel jong als oud is er divers onderhoudswerk te verrichten. LandschappenNL hoopt zo steeds meer mensen te enthousiasmeren om vaker in het landschap aan de gang te gaan als vrijwilliger.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over vrijwilligerswerk in landschap en natuur? Neemt u dan contact op met de provinciale organisatie in uw provincie. De Natuurwerkdag wordt elke eerste zaterdag van november gehouden. De eerstvolgende nationale Natuurwerkdag is op 5 november 2016. Ga voor meer informatie naar de website www.natuurwerkdag.nl
De Natuurwerkdag wordt mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.