Menu
Sluiten

Tjeerd de Groot, D66 

Favoriet landschap: de Wadden, Noord-Holland, Friesland & Groningen 

In augustus 2020 is onze collega Marieke van Duijn weer aan boord geklommen van een boot. Tjeerd de Groot zeilt graag over zijn favoriete landschap de Waddenzee. Tijdens de tocht hebben we verschillende vogels en zeehonden gezien en de flinke stroming van het water kunnen ervaren. Ook Tjeerd heeft zich in de Tweede Kamer ingezet voor het landschap, behoud en versterking van landschapselementen, de Noordzee en natuurlijk Waddenzee. In het filmpje vertelt hij over een stukje van zijn inzet en komt er nog een bijzonder schip langsvaren.  

Bekijk snel het filmpje en laat ons weten wat je ervan vindt. Wat is voor jou belangrijk in jouw eigen favoriete landschap? Deel dit op Twitter onder de #kiesnatuur #verkiezingen #landschap en praat mee! 

Tjeerd de Groot is bij de Tweede Kamerverkiezingen opnieuw verkiesbaar en zal zich dan ook weer willen gaan inzetten voor ons landschap. 

Meer informatie

Wil je weten wat de standpunten zijn van LandschappenNL over bijvoorbeeld droogte, stikstof, landschapselementen en vrijwilligers? Lees hier dan onze standpunten.