Menu
Sluiten

William Moorlag, PvdA 

Favoriet landschap: wierden in Mensingeweer, Groningen 

William Moorlag neemt ons in het filmpje mee naar gemeente Mensingeweer waar hij is opgegroeid. Hier zijn nog stukjes landschap te vinden die de geschiedenis van eeuwen terug laten zien. Enthousiast en bevlogen vertelde hij ons over die geschiedenis, een stukje van zijn jeugd en natuurlijk zijn inzet voor het landschap en al haar groene vrijwilligers. Wil jij ook de eeuwenoude overblijfselen zien van een oud dorp, midden in het Groningse landschap? Onze collega Marieke van Duijn ging met William op pad en kwam in een enorme regenbui terecht. Ze had het er graag voor over, want dit persoonlijke landschapsverhaal is zeker de moeite waard!   

Bekijk snel het filmpje en laat ons weten wat je ervan vindt. Wat is voor jou belangrijk in jouw eigen favoriete landschap? Deel dit op Twitter onder de #kiesnatuur #verkiezingen #landschap en praat mee! 

William Moorlag is bij de Tweede Kamerverkiezingen niet verkiesbaar, maar zal zich ongetwijfeld op andere manieren blijven inzetten voor ons landschap.

Meer informatie

Wil je weten wat de standpunten zijn van LandschappenNL over bijvoorbeeld droogte, stikstof, landschapselementen en vrijwilligers? Lees hier dan onze standpunten.