Menu
Sluiten

Contactgegevens

Stichting LandschappenNL
  • Bezoekadres
  • Landgoed Oostbroek
    Bunnikseweg 27
    3732 HV De Bilt
  • Postadres
  • Postbus 31
    3730 AA De Bilt
Foto contactpagina

Route

Het kantoor van LandschappenNL is gevestigd op landgoed Oostbroek in De Bilt, pal aan de oostgrens van de stad Utrecht en gelegen aan de A28. Wij zijn uitstekend bereikbaar via fiets, auto en openbaar vervoer. Wanneer je gebruik maakt van een navigatiesysteem, raden we het aan te navigeren op Bunnikseweg 25 3732 HV De Bilt.

Openbaar vervoer

Vanaf bus- en tramhalte WKZ-Maxima loop je de Hoofddijk in oostelijke richting op (niet richting het ziekenhuis). Aan het eind op de T-splitsing ga je links en dan aan het einde naar rechts. Wandel Landgoed Oostbroek op. Je passeert een aantal woningen en vervolgens zie je aan de rechterkant de fruitschuur (kantoor LandschappenNL).  

Aanrijroute vanaf de A28

Niet alle navigatiesystemen kennen ons bezoekadres Bunnikseweg 27. Daarom raden wij het aan om te navigeren op Bunnikseweg 25 3732 HV De Bilt. Landgoed Oostbroek is vanaf de A28 goed te zien. Als je vanaf de Universiteitsweg de afslag richting het Wilhelmina kinderziekenhuis (WKZ) neemt, moet je bij de T-Splitsing (bij het Ronald McDonaldhuis) naar links.  Bij het naderen van de verkeerslichten kan je voorsorteren op links. Let op: er zijn twee verkeerslichten. Bij de tweede sla je linksaf over de busbaan naar de Hoofddijk. De smalle historische Hoofddijk eindigt met een T-splitsing en daar ga je linksaf. Aan je rechterhand bevindt zich Landgoed Oostbroek.

Op ons landgoed bevinden zich meerdere historische gebouwen die van oudsher bij het landgoedensemble horen. Je passeert een aantal woningen en vervolgens zie je aan de rechterkant de fruitschuur (kantoor LandschappenNL).  

Parkeren

Op ons landgoed zijn twee gratis parkeerterreinen.
 

Stel je vraag

Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons weten via i[email protected]